Photoshop CC vs. Elements 12

Med den nye abonnementsordning er det blevet billigere at bruge Photoshop, og for fotografen er der en række funktioner, hvor programmet overgår Elements. Her kan du se, hvorfor du bør overveje det professionelle program.

Tidligere skulle man betale mange tusind kroner for det professionelle Photoshop, men med Photoshop CC betaler man nu for et abonnement, der giver adgang til programmet. Det betyder, at man kan slippe med omkring 185 kroner om måneden, og så er det pludselig værd at overveje en opgradering fra det ellers billige Photoshop Elements.

Elements rummer en masse smarte funktioner til hobbyfotografen, men der er en grund til at professionelle fotografer og grafikere stadig sværger til Photoshop. På en række punkter kan du nemlig hive endnu bedre billedkvalitet ud af dine billeder med det avancerede program. Det gælder fx, når du arbejder med raw-filer og vil justere lys, kontrast og farver. Der er også områder, hvor Photoshop byder på smarte muligheder, der gør det nemmere at arbejde med dine fotos. Her gennemgår vi de vigtigste punkter, hvor Photoshop trækker fra Elements, og du kan også se, hvorfor der er god grund til stadig at have Elements installeret.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...