Elements 9

5 fede funktioner i Elements 9

Adobe kunne for nylig præsentere den seneste version af det populære program Photoshop Elements. Traditionen tro byder programmet på overraskelser og nye smarte tiltag. DIGITAL FOTO har prøvet Elements 9, og vi giver her vores bud på de fem mest interessante nye funktioner.

17. oktober 2010

I et af de kommende numre af DIGITAL FOTO går vi i dybden med de mange spændende nyheder og forbedringer, så du er klædt rigtig godt på, hvis du vil opgradere fra version 8.

LAGMASKER Ved hjælp af lagmasker kan man meget nemt lave fritlægninger, som efterfølgende kan finjusteres til perfektion.

FLOTTERE PANORAMA Funktionen Photomerge Panorama er forbedret, så huller og kanter i sammensmeltningen automatisk rettes.

PHOTOMERGE STYLE MATCH Funktionen kigger på billedet og kan overføre stilen til andre billeder. Det kan som her fx være stærke farver.

GUIDET EDIT Med en ny trin for trin-guide er det nemt at tilføje fotos lækre effekter som LOMO eller Pop-Art eller refleksioner.

SPOT HEALING BRUSH Med den forbedrede Spot Healing Brush skal man bare male på den ting, man vil have fjernet, som fx en pæl.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...