De 5 største nyheder i Elements 14

De 5 største nyheder i Elements 14

Adobes nye version af det populære billedbehandlingsprogram byder på mange store nyheder og stærke forbedringer. Her kan du se, hvilke muligheder du har med de vigtigste nye funktioner.

17. november 2015

Elements 14 er på gaden, og programmet er som sædvanligt fyldt med nye funktioner og forbedringer. På billedbehandlingssiden er der især fem nyheder, som begejstrer os, og dem kan du lære nærmere at kende her.

Fuld fart på Under Guided kan du bruge effekten Speed Effect til at sætte ekstra fart på actionmotivet.

Ingen rystede skud Brug den nye funktion Shake Reduction til at forvandle rystede fejlskud til skarpe pletskud.

Fjern tåge og dis Lad programmet få skarphed og kontrast tilbage i dine tågede billeder ved hjælp af den nye funktion Haze removal.

Perfekte fritlægninger Der er kommet flere justeringsmuligheder til, som gør det nemmere at fritlægge hår og pels med Refine Selection Brush.

Smarte effekter Smart Looks er navnet på en ny funktion, som analyserer dine billeders farver og lys, og derefter kommer med fem forslag til passende effekter.

Hvis du vil se, hvordan du bruger de nye funktioner i Elements 14, kan du læse dem i vores artikel fra bladets kursussektion. Her finder du også en stort udvalg af specifikke kurser til billedbehandling med Elements og Photoshop.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...