Photoshop Elements Speed Effect

Hurtigere fotos med ny Elements

Verdens bedste billige billedbehandlingsprogram, Photoshop Elements, slippes ud i en ny og forbedret version, som blandt andet kan skabe fart i billeder med Speed Effect, og fjerne tåge med Haze Removal.

25. september 2015

En af de største nyheder er en ny funktion, som fjerner tåge og dis i billederne, som fx et bjerglandskab. Funktionen hedder Haze Removal, og findes i modulet Expert.

Photoshop Elements Haze Removal

Fritlægninger af hår og pels bliver også lettere med funktionen Push, under værktøjet Refine Selection Brush.

Photoshop Elements

Udseendet er der ikke pillet så meget ved, men et væsentlig facelift er der dog kommet i modulet Guided. Her kan man nu se effekterne på små miniaturer med en skyder, så man præcis kan se effekten i et før- og efterbillede.

Der er nu i alt 34 effekter, som er inddelt i genre som fx sort-hvid. En af effekterne er en ny Speed Effect, der hurtigt kan tilføje fartstriber i motivet.

Men også organisationsdelen Organizer, hvor man sorterer sine pletskud, har fået moderniseringer. Blandt andet kan man importere sin venner fra Facebook og bruge Elements ansigtskendelse til at sortere billederne efter.

Vi kommer snart med en anmeldelse af Elements, og udgiver også videoer om alle de nye smarte ting på Fordelszonen. Prisen er vejledende på 775 kroner, eller 637,50 for en opgradering.

Photoshop Elements

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...