Photoshop Elements 15

Photoshop Elements 15 er på gaden - få overblik over nyhederne

Adobes Elements har siden lanceringen i 2001 været Adobes lillebror til Photoshop. Nu er version 15 på gaden, og her har vi samlet alle nyskabelserne.

4. oktober 2016

Med Elements 15 har Adobe især lagt vægt på, at ansigtsgenkendelsen skulle integreres.

Det er blandt andet blevet til det smarte værktøj "Adjust Facial Features", der gør det både let og morsomt at redigere portrætter og gruppebilleder.

Her er det muligt for Elements at finde ansigter, og med værktøjet kan du rette smil, øjne og næser med et snuptag. Vi har allerede afprøvet det, og kan melde tilbage, at det fungerer helt efter hensigten - det er let, det er hurtigt og frem for alt er resultaterne gode.

Find farten med Speed Pan

Du har måske forsøgt at panorere med dit kamera og konstateret, at det ikke altid går godt. Det har Adobe taget højde for i Elements 15, hvor man med funktionen Speed Pan kan få fartfornemmelsen frem på rekordtid. Sådan sikrer du, at motivet står skarpt, mens baggrunden sløres mere af farten, end det var på dit oprindelige billede.

> Læs flere artikler om Photoshop Elements.

En anden opdatering er sket på Elements' filtre. I tidligere versioner kom det direkte fra Photoshop, men i 15. udgave får du et nyt interface.

Det har gjort hele processen mere overskuelig, og det er nu hurtigere og lettere end nogensinde at arbejde med de 99 filtre.

Seks andre spændende nyheder:

  • Instant Fix: Elements’ organiseringsprogram har fået flere muligheder, når du lige vil rette noget hurtigt. Instant Fix virker nu på flere billeder ad gangen også.

  • Effects Collage: Nyt værktøj, der giver kollager og kreative effekter til dine skud.

  • Phototext: Vil du gerne sætte tekst ind i et billede, så overvej Phototext. Her laver du et billede om, så billedet er udfyldningen i bogstaverne.

  • Painterly: Ny funktion i Guided, som giver dit billede et malerisk præg.

  • Frame Maker: Laver du digitale scrapbøger vil du elske denne nye funktion, som lader dig lave digitale rammer på billeder.

  • Touchscreen: Elements 15 er optimeret til touchscreens, så fremover kan man også redigere direkte på skærmen.

> Du kan downloade 30 dages prøveversion af Photoshop Elements direkte i vores Fordelszone.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...