PSE 11 boxshot

Prøv Elements 11 gratis

Photoshop Elements 11 har arvet en ny og bedre brugerflade samt flere stærke funktioner fra storebror Photoshop CS6. Vi viser dig, hvor du kan hente en gratis prøveversionen af Elements 11.

Verdens mest populære billedbehandlingsprogram er klar i en ny og endnu bedre udgave. Version 11 byder først og fremmest på en nydesignet og lysere brugerflade, hvor ikoner er blevet lettere at genkende, ligesom det er mere intuitivt at skifte mellem Quick, Guided og Expert, alt efter, hvor lette eller avancerede funktioner, man har brug for.

Raw-konverteren har langt om længe fået en solid opdatering, så man nu kan redde højlys, lysne skygger og øge klarheden i billederne med samme forrygende effektivitet som i CS6 og Lightroom 4. Støjreduktionen er også markant forbedret.

Elements 11 har desuden fået det stærke filter Lens Blur kendt fra Photoshop til at skabe flot og naturtro sløring af baggrunden, ligesom man nu kan fritskrabe komplicerede motiver som fx hår med langt flottere resultat via Refine Edge.

Der er også kommet en række effekter til som fx Low-Key og High-Key til under Guided.

Vi er allerede i fuld gang med at kigge nærmere på alle nyhederne, så glæd dig til at høre meget mere i de kommende numre af bladet. Indtil da kan du hente en gratis prøveversion her: www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop_elements&loc=uk

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...