Bliv en haj til billedbehandling med nyt onlinekursus

I det nye onlinekursus "Komplet kursus i Lightroom" viser Digital FOTOs eksperter, hvordan du bruger det geniale billedbehandlingsprogram Lightroom til at få fantastiske billeder.

18. juni 2021 af Redaktionen

Billedbehandlingsprogrammet Lightroom er genialt til både organisering og justering af dine fotos, og du vil blive overrasket over, hvor let det er at gøre selv dine mest kedelige billeder spændende at se på.

Det kræver blot, at du forstår at bruge Lightrooms mange værktøjer. Programmet er fyldt med en masse redskaber og justeringsmuligheder, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde.

Det er der nu råd for.

I vores helt nye onlinekursus Komplet kursus i Lightroom bliver du gennem 15 lektioner med videoer, billedeksempler og tips guidet af Digital FOTOs eksperter Kristoffer og Sarah til at få det bedste ud af Lightroom. De har tilsammen mere end 30 års erfaring med fotografi og billedbehandling, og trin for trin lærer de dig at bruge det smarte program.

Komplet kursus i Lightroom koster kun 299 kr., og foruden de 15 lektioner får du fire e-bøger med, så du kan blive endnu bedre til at bruge Lightroom efter kurset. Du kan desuden teste dine nye evner efter hvert kursusmodul for at sikre dig, at du har fået det hele med. 

Skab magi i dine billeder

Komplet kursus i Lightroom er et onlinekursus, som lærer dig at mestre de allervigtigste værktøjer til billedbehandling.

  • Lær de hemmelige tricks til at gøre slørede billeder skarpe igen

  • Gør skjulte detaljer i billederne tydlige

  • Skab det optimale lys og få motivet til at stråle

  • Ret fejl som skæve horisonter eller mørke hjørner

  • Bring farverne frem og gør kedelige billeder til fortid

  • Bliv en haj til at organisere i Lightroom, så du får det perfekte workflow

Efter, du har taget kurset, har du et suverænt udgangspunkt for at gøre dine fotos fantastiske i billedbehandlingen.


I kurset Komplet kursus i Lightroom viser Digital FOTOs eksperter dig, hvordan du løfter dine billeder til et helt nyt niveau med Lightroom. 

© Digital FOTO

Et onlinekursus på dine præmisser

Det er fuldstændig fleksibelt og supernemt at være med.

Kurset tager cirka fire uger, hvis du gennemgår tre til fire lektioner om ugen. Men det kan vare lige præcis lige så kort eller lang tid, som det passer dig, og du kan tilgå det når som helst og hvor som helst. Du bestemmer altså helt selv, hvornår du vil starte, og du tager bare modulerne i det tempo, som giver mening for dig.

Når du har tilmeldt dig Komplet kursus i Lightroom, har du adgang til alt materialet i et år. Er der et område, der trænger til ekstra opmærksomhed, vil du derfor kunne gå tilbage og se instruktionerne og videoerne igen. 

Masser af ekstramateriale til dig

Med Komplet kursus i Lightroom lærer du at få det bedste frem i dine billeder - og så er det samtidig sjovt.

Du vil undervejs få masser af billedeksempler, bonustips og viden om Lightrooms mange værktøjer. Du får også fire e-bøger med tips, tricks og kurser, du kan arbejde videre med. Og så kan du teste alt det, du har lært, løbende.

Er du klar til at få dine fotos til at spille for fuld udblæsning? 

Tilmeld dig Komplet kursus i Lightroom her!

NB: Abonnenter på Digital FOTO kan få rabat på kurset. Læs mere her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...