Bliv en haj til billedbehandling med nyt onlinekursus

I det nye onlinekursus “Lær Lightroom på 4 uger” viser Digital FOTOs eksperter, hvordan du bruger det geniale billedbehandlingsprogram Lightroom til at få fantastiske billeder.

26. marts 2021 af Redaktionen

Billedbehandlingsprogrammet Lightroom er genialt til både organisering og justering af dine fotos, og du vil blive overrasket over, hvor let det er at gøre selv dine mest kedelige billeder spændende at se på.

Det kræver blot, at du forstår at bruge Lightrooms mange værktøjer. Programmet er fyldt med en masse redskaber og justeringsmuligheder, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde.

Det er der nu råd for.

I vores helt nye onlinekursus Lær Lightroom på 4 uger bliver du gennem 15 lektioner med videoer, billedeksempler og tips guidet af Digital FOTOs eksperter Kristoffer og Sarah til at få det bedste ud af Lightroom. De har tilsammen mere end 30 års erfaring med fotografi og billedbehandling, og trin for trin lærer de dig at bruge det smarte program.

Kurset Lær Lightroom på 4 uger koster kun 299 kr., og foruden de 15 lektioner får du fire e-bøger med, så du kan blive endnu bedre til at bruge Lightroom efter kurset. Du kan desuden teste dine nye evner efter hvert kursusmodul for at sikre dig, at du har fået det hele med. 

Det lærer du i det nye onlinekursus

Lær Lightroom på 4 uger er et komplet onlinekursus, som lærer dig at mestre de allervigtigste værktøjer til billedbehandling.

Du lærer at

  • importere og organisere dine billeder, så du får fuldt overblik over dine fotos

  • sortere og rydde op i billederne, så du har et perfekt billedarkiv

  • rette fejl i fotos som fx skæve horisonter og mørke hjørner

  • redde billeder, der fx har fået for lidt eller for meget lys

  • få farverne frem i kedelige billeder

  • bringe alle dine billeder op på et helt nyt niveau.

Efter, du har taget kurset, har du et suverænt udgangspunkt for at gøre dine fotos fantastiske i billedbehandlingen.

I kurset Lær Lightroom på 4 uger viser Digital FOTOs eksperter dig, hvordan du løfter dine billeder til et helt nyt niveau med Lightroom. 

© Digital FOTO

Et onlinekursus på dine præmisser

Det er fuldstændig fleksibelt og supernemt at være med.

Kurset tager cirka fire uger, hvis du gennemgår tre til fire lektioner om ugen. Men det kan vare lige præcis lige så kort eller lang tid, som det passer dig, og du kan tilgå det når som helst og hvor som helst. Du bestemmer altså helt selv, hvornår du vil starte, og du tager bare modulerne i det tempo, som giver mening for dig.

Når du har tilmeldt dig Lær Lightroom på 4 uger, har du adgang til alt materialet i et halvt år. Er der et område, der trænger til ekstra opmærksomhed, vil du derfor kunne gå tilbage og se instruktionerne og videoerne igen. 

Masser af ekstramateriale til dig

Med Lær Lightroom på 4 uger lærer du at få det bedste frem i dine billeder - og så er det samtidig sjovt.

Du vil undervejs få masser af billedeksempler, bonustips og viden om Lightrooms mange værktøjer. Du får også fire e-bøger med tips, tricks og kurser, du kan arbejde videre med. Og så kan du teste alt det, du har lært, løbende.

Er du klar til at få dine fotos til at spille for fuld udblæsning? 

Tilmeld dig “Lær Lightroom på 4 uger” her!

NB: Abonnenter på Digital FOTO kan få rabat på kurset. Læs mere her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...