Videopakken “I dybden med Lightroom"

Den nye videopakke er lavet af holdet bag Digital FOTO og består af 10 afsnit.

© Digital FOTO

Ny stor videopakke gør dig endnu bedre i Lightroom

Vi har lavet en ny videoserie i ti afsnit, hvor du lærer at få flere detaljer frem i dine billeder, perfektionere farverne, forbedre kompositionen og meget mere, så du får endnu mere ud af dine fotos.

12. november 2019 af Kristoffer Engbo

Tidligere i år kom vores store videopakke “Grundkursus i Lightroom”, hvor vi gennemgår alle de grundlæggende funktioner i det omfattende billedredigeringsprogram.

Nu er vi klar med efterfølgeren, hvor Digital FOTOs ekspert viser, hvordan du får mere ud af dine billeder med nogle af de mere avancerede funktioner i Lightroom.

Den nye pakke, “I dybden med Lightroom”, består også af 10 afsnit, og vi tager blandt andet fat i de stærke værktøjer i programmets Develop-modul.

>Læs også: 5 tricks i Lightroom gør dig hurtigere

Sådan får du flottere billeder i Lightroom

Vi viser, hvordan du kan justere i dele af billederne, uden at påvirke resten, ved hjælp af værktøjerne Graduated Filter, Radial Filter og Adjustment Brush, og du kan se, hvordan du tilpasser værktøjerne, så dine justeringer bliver helt præcise.

Panorama-funktionen i Lightroom

Vi gennemgår blandt andet de forskellige metoder, du kan bruge, når du vil sætte flere billeder sammen til et panorama-billede.

© Digital FOTO

Vi viser også, hvordan du kan få en flottere komposition ved at beskære med funktionen Crop Overlay, og vi giver dig et smart trick, der gør det nemmere at fjerne pletter og lignende i dine billeder med værktøjet Spot Removal.

I andre af de ti videoer gennemgår vi fx de avancerede farvejusteringer i panelet HSL, og så viser Digital FOTOs ekspert, hvordan du laver præcise konverteringer til sort-hvid.

Sådan ser du videopakken om Lightroom

Ligesom videopakken med “Grundkursus i Lightroom” er de 10 nye afsnit i “I dybden med Lightroom” en del af Fordelszonen, som er vores digitale univers til abonnenter.

Du skal altså være abonnent for at se de 10 afsnit i ”I dybden med Lightroom”. I Fordelszonen får du som abonnent også masser af andre videoer om kamerateknik, billedredigering og fotooptagelse, og så finder du gratis programmer, e-bøger og meget mere.

Klik her for at se kurset “I dybden med Lightroom”.

Vil du se “Grundkursus i Lightroom”? Så klik her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...