Nye fordele ved Lightroom

Ny version af software fra DxO er fuldt integreret med Lightroom.

DxO Labs har annonceret nyeste version af billedbehandlingsprogrammet DxO Optics Pro till både Mac og Windows. DxO Optics Pro version 9.5 gør det nu muligt at behandle deres raw-billeder direkte fra Lightroom via en ny funktion til billedoverførsel. Opgraderingen understøtter også fire nye kameraer og 165 nye moduler fra DxO Optics. Ifølge producenten er det, det første non-destruktive workflow, som er fuldstændig integreret med Lightroom.

Hidtil har det været nødvendigt at konvertere et raw-billede til fx jpeg-format for at overføre det til en anden software applikation, hvilket kan reducere billedets kvalitet. I den nye version af programmet kan man overføre raw-billeder med et klik Lightroom til DxO Optics Pro, billedebehandle dem, og vende tilbage Lightroom, hvor filerne er i DNG format.

En gratis prøveversion af programmet, der varer en måned, kan hentes via producentens hjemmeside. Programmet koster frem til 15. juni 750 kroner i standard-versionen. Derefter stiger det til 1125 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...