Grundkursus i Lightroom

I første afsnit af grundkurset i Lightroom får du blandt andet tips, der gør importen smartere.

© Digital FOTO

Se første afsnit af vores store grundkursus i Lightroom gratis

Vi har lavet en stor videopakke i ti afsnit, hvor vi gennemgår de grundlæggende funktioner i Lightroom Classic CC. Du skal være abonnent for at se hele serien, men nu har vi låst op for første afsnit, så dig, der ikke er abonnent, også kan se det.

21. marts 2019 af Kristofefr Engbo

Som abonnent på Digital FOTO får du masser af videoer, guider, e-bøger og programmer i vores digitale univers Fordelszonen.

En af de mest populære videoserier er vores nye grundkursus i Lightroom, hvor vi gennemgår alle de vigtige områder af det store billedbehandlingsprogram, og fortæller, hvordan du bruger det bedst muligt.

Se første afsnit gratis

Nu kan du se første afsnit af grundkursus i Lightroom helt gratis. Her fortæller vi, hvad vi kommer igennem i de ti videoer, og så tager vi fat på, hvordan du importerer billeder til programmet smartest muligt.

Grundkursus i Lightroom

I en af videoerne kan du se, hvordan vi justerer billedet her, så lyset bliver flottere, farverne klarere, og objektivfejlene rettes.

© Digital FOTO

Grundkurset består af ti afsnit, og i de andre afsnit kommer vi igennem organisering, så du hurtigt kan finde de rigtige billeder frem, og justering af lys, farver og detaljer i billederne.

Du kan også se, hvordan Digital FOTOs ekspert justerer sine egne billeder. Og undervejs får du at vide, hvad du skal holde øje med, når du fx ændrer på lysforhold og farver i Lightroom.

Du kan se første afsnit af Grundkursus i Lightroom her, og er du abonnent, får du overblik over samtlige ti afsnit her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...