72 nyheder i Photoshop CS6

Der er hele 72 forbedringer i Photoshop CS6. Læs om alle de nye funktioner og forbedringer i Photoshop her.

5. juni 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om alle nyhederne i Photoshop i CS6.

Der er hele 72 forbedringer i CS6, og de tæller alt fra muligheden for at bruge store pensler op til 5000 pixels, over understøttelse af 3-d-filer som fx mpo-formatet, til automatisk at vælge den bedste metode, når man ændrer størrelsen på et billede med Image Resize.

Nyheder til billedbehandling: En ny metode til automatisk at forbedre lysbalance og kontrast med Enhance Brightness and Contrast gør tingene lettere, når det skal gå stærkt. Klik på Auto i dialogboksen for fx Curves eller Levels. Den fungerer langt bedre end de forrige metoder.

Det stærke værktøj Patch Tool til at retouchere fx rynker væk med er blevet endnu bedre. For det første kan teknologien Content-Aware nu udfylde detaljer, men den største forbedring er, at man endelig kan bruge værktøjet på et særskilt lag via Sample All Layers.

Filteret Liquify er blevet hurtigere at arbejde med, fordi det nu bruger grafikkortet. Det er også nemmere at skifte penselstørrelse via genvejstaster, og endelig er der nu en indbygget redningskrans, der automatisk husker alle ens justeringer, når man har forladt filteret.

Nyheder til bedre effekter: Med det nye filter Oil Paint kan man hurtigt efterligne effekten af oliemaling på sine billeder. Det er stærkere end de andre kunstneriske filtre i Photoshop, da du i langt højere grad kan skræddersy effekten.

En ny type justeringslag kaldet Color Lookup gør det muligt at tilføje særlige justeringer af farver og kontrast og fx få et foto fra dagslys til at ligne et billede taget i lys fra månen.

I den særlige version Extended er 3-d blevet meget hurtigere at arbejde med. Nu kan man konvertere tekst til 3-d og stadig omskrive teksten efterfølgende. Eventuel skyggeeffekt vises nu hele tiden.

Læs meget mere om alle de nye funktioner og forbedringer i artiklen her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...