Avanceret Photoshop til tablets

Adobe er snart klar med seks nye apps til tablet-pc’er. Mest spændende er Photoshop Touch, der giver helt nye muligheder for billedbehandling på fx iPad.

Med Photoshop Touch får man næsten fuldblods billedbehandling på sin tablet-pc. Det bliver blandt andet muligt at arbejde med lag og gennemsigtighed, lave markeringer og foretage mange af de andre funktioner, man er vant til fra fx Elements – her foregår det bare på iPad eller en Android-tablet. Man kan naturligvis også rette lys og farver.

Det er ikke første gang, Adobe lancerer Photoshop til mobile enheder, men den gratis Photoshop Express, som man kan få i dag, byder kun på meget simple funktioner i forhold til den kommende Touch-udgave. Og Photoshop Touch har også et helt nyt værktøj kaldet Scribble Selection, hvor man meget nemt kan fjerne eller beholde elementer i et billede.

Adobe kommer også med fem andre apps til de mobile enheder, blandt andet tegneprogrammet Ideas. Apps’ene kommer til Android i løbet af november, mens iPad-brugere, må vente til begyndelsen af 2012, før Adobe har en lanceringsdato klar. Photoshop Touch og de andre apps kommer hver til at koste 59 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...