Lej din Photoshop

Lej din Photoshop

Hvis du synes, det er for meget at betale de 7913 kroner, som en dansk boks med Photoshop CS5 koster, har du nu mulighed for at leje programmet på månedsbasis for lidt over 300 kroner om måneden.

12. april 2011

Adobe har nu indført en fleksibel abonnementsordning, så man kan fx få adgang til Adobe Photoshop CS5 for 315 kroner om måneden. Det kræver dog at du binder du dig for et år, altså i alt 3780 kroner. Fordelen er her, at pengene trækkes fra dit kreditkort en gang om måneden.

En anden fordel er, at du på denne måde altid kan sikre dig nyeste version til en fast pris, da du slipper for at betale for en opgradering, når der kommer en ny version af programmet. Fx koster en opgradering til CS5 1850 kroner for den engelske version.

Du tilmelder dig ordningen via web-butikken, Adobe Store, når du køber et produkt. Her vælger du menupunktet Subscription og derefter om du kun vil have programmet i en måned ad gangen, eller vil binde dig for et år.

En enkelt måned koster 448 kroner.

I øvrigt skal du holde øje skarpt øje med DIGITAL FOTO, hvor vi i et af de kommende numre viser, hvordan du kan spare tusindvis af kroner på at bruge vores smarte tricks i Photoshop Elements, så du får funktioner, der ellers er forbeholdt CS5. Men sig det ikke til Adobe.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...