Photoshop Touch klar til iPad

Adobe lancerede tilbage i oktober Photoshop Touch til Android, men nu kan iPad-brugere glæde sig over, at der endelig er en version klar til iPad 2.

Nik Software imponerede med deres app Snapseed til både Android og iPad, og nu svarer Adobe igen. Med Adobe Photoshop Touch får man de grundlæggende Photoshop-funktioner samt en række nye muligheder for at skabe og dele indhold i en app specielt designet til iOS.

I programmet kan man fx kombinere fotos i billeder med flere lag, lave grundlæggende redigeringer, retouchere billeder og anvende professionelle effekter til at skabe nye værker. Scribble Selection-værktøjet gør det fx let at fritlægge objekter i et billede, og med Refine Edge-teknologien, som man også kender fra Elements og Photoshop, kan man let markere områder med diffuse kanter.

Man kan desuden hurtigt ekspedere sine pletskud fra Photoshop Touch til Facebook og programmet fungerer som en del af Adobe Creative Cloud. Adobe Photoshop Touch til iPad 2 kan købes via iTunes App Store og koster 59 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...