Spændende nyt i Photoshop CC

Adobe har lanceret nye funktioner og forbedringer i Photoshop CC, blandt andet et værktøj til at forbedre portrætter.

Adobe har opdateret Photoshop CC til glæde for billedbehandlingsentusisten. Blandt de nye funktioner er Focus Mask, der gør flade portrætbilleder mere fremtrædende, hvillket skulle forbedre billedet betrageligt.

Der er også kommet nye forbedringer til Content-Aware farvetilpasning, og et Blur Gallery bevægelseseffekter, der gør det lettere at skabe en bevægelsesfornemmelse i motiver. Man kan også knibe og zoome ind på billeder og få en mere responsiv oplevelse på berøringsfølsomme enheder. De såkaldte Smart guides er nu blevet endnu smartere og giver mere information om lagets placering. Endelig er det blevet lettere at genoptage arbejdet med penselværktøjer, man har brugt for nyligt.

Der er også lanceret gratis apps, som forbedrer den mobile billedbehandling. Photoshop Mix giver adgang til tunge redigeringsværktøjer via iPad, som før kun var mulige i Photoshop CC, mens Creative Cloud-app’en giver mobiladgang til billedsamlingen i skyen.

Som medlem af Creative Cloud får man de nyeste versioner af Photoshop CC og Lightroom 5 samt Lightroom-apps til både iPad og iPhone. Prisen ligger nu fast på 91 kroner per måned. En ny såkaldt Photo Mesh-teknologi sikrer fotos, der flyttes mellem iPhone, iPad og pc.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...