Gør dine pletskud perfekte

Den stærke softwarepakke Perfect Photo Suite er snart klar i version 9 og gør det muligt at vende tilbage og ændre dine justeringer på et senere tidspunkt. Der er også forbedrede funktioner til at udvælge områder.

5. september 2014

onOne Software står bag en af de allerbedste samlinger af plug-ins, når det handler om at forbedre dine fotos og tilføje flotte effekter. Nu er firmaet snart klar med Perfect Photo Suite 9, og der er mange godbider på vej.

Pakken byder blandt andet på den helt nye funktion Smart Photo, som gør det muligt at ændre på alle dine justeringer på et senere tidspunkt, når du har gemt billedet. Det minder altså om den måde, som man arbejder på i fx Lightroom.

Raw-filer bliver nu også vist langt hurtigere end før i organiseringsdelen af programmet, og så er værktøjer og funktioner til at udvælge bestemte områder i motivet blevet endnu bedre.

Der lokkes også en ny funktion til at fjern støj, og man kan endda slippe af med korn i udvalgte partier af billedet som fx kun i skyggerne eller højlysene. Perfect Photo Suite 9 kommer til oktober i to versioner. Basic er et selvstændigt program, mens Premium også fungerer som plug-in til Photoshop, Lightroom, Elements og Aperture. Priserne bliver henholdsvis 570 og 860 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...