Zoner Photo Studio X

Modsat i Lightroom, kan du i Zoner Photo Studio X arbejde med lag, hvor du kan sætte elementer ind og flytte på dem.

Sidste chance: Gratis billedbehandling med Zoner Photo Studio X

Som abonnent på Digital FOTO kan du stadig nå at få programmet Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder, men du skal skynde dig, for tilbuddet udløber snart.

15. marts 2021 af Kristoffer Engbo

Nu kan du som abonnent på Digital FOTO kan få det omfattende billedprogram Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder

Zoner Photo Studio X er et komplet billedprogram, hvor du hurtigt kan organisere og justere mange billeder på samme måde som i Lightroom. Og du kan tilmed redigere videoer.

Det er dog ved at være sidste chance for at gøre brug af tilbuddet, for det udløber den 31. marts 2021. Du skal altså skynde dig, hvis du vil have Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder.

>Hent programmet via Fordelszonen her, hvor du også kan se en video, der hjælper dig i gang med at bruger Zoner Photo Studio X.

Organisering i Zoner Photo Studio X

Zoner Photo Studio X har også organisering, så du kan tildele fx stjerner til dine billeder eller se dem på et landkort.

© Zoner

Meget billigere end Lightroom

Gør du brug af tilbuddet, kan du tilmed få et års abonnement på Zoner Photo Studio X med 20 procent rabat, når de fem måneder er gået.

Dermed kan du få det for omkring 240 kroner i et år, hvilket er langt billigere end de cirka 1100 kroner, et abonnement på Lightroom og Photoshop koster.

Du vælger helt selv, om du vil købe et abonnement, når de fem måneder er gået. Du kan altså sagtens nøjes med at bruge Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder.

Klik her for at hente programmet via Fordelszonen

Før-/efter-billede af svamp i naturen

Zoner Photo Studio X har mange stærke justeringsmuligheder. I højre side af billedet har vi justeret lysforhold og farver med programmet.

Stor opdatering til Zoner Photo Studio X

Zoner Photo Studio X opdateres løbende og har netop fået en større opdatering, der blandt andet gør det endnu sjovere at arbejde med video.

I modsætning til i fx Lightroom kan du nemlig klippe videooptagelser sammen, og med den nye opdatering kan du justere lys og farver på dine videoklip på samme måde som med fotos. Du bruger blot skydeknapper til at ændre fx eksponering eller hvidbalance.

Klik her for at hente dit ny program!

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...