Stærk raw-konverter med nul støj

Den nye version af DxO Optics Pro byder på en forrygende funktion til at dæmpe støjen ved høje ISO-værdier og er endnu bedre til at redde højlys. Og så kan du endda spare ved at slå til nu.

Raw-konverteren Optics Pro fra DxO er især kendt for de fremragende funktioner til at fjerne alle optiske fejl og trylle detaljerne frem selv i dine objektivers yderkanter, og med version 9 tilføjer programmet flere stærke våben til at forbedre dine skud.

Først og fremmest har raw-konverteren fået den særlige PRIME-teknologi, der kan fjerne støj ved høj ISO uden at kvæle detaljerne i processen. Det kan lykkes, fordi funktionen analyserer raw-filens struktur grundigt for at klarlægge, hvad der er støj, og hvad der er fine detaljer, som skal bevares.

Programmets særlige Smart Lightning-funktion er desuden blevet forbedret, så man nu kan redde detaljer i højlysene, der ellers virkede tabt for altid. Desuden er der kommet en særlig farveprofil til, der optimerer portrætter, så hudtonerne bliver så naturlige som muligt.

DxO kører et særligt introduktionstilbud indtil den 20. november, hvor man kan få Optics Pro 9 billigere. Standard Edition koster 738 kroner i stedet for 1111 kroner, mens Elite Edition – der understøtter en del flere kameraer – koster 1484 kroner mod normalt 2230 kroner. Du skal købe programmet på hjemmesiden shop.dxo.com.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...