Stærkt forbedret softwarepakke til entusiasten

Perfect Photo Suite 7 rummer en række forbedrede programmer, der let og elegant kan gøre dine fotos flottere i billedbehandlingen.

5. november 2012

Amerikanske onOne Software er nu klar med version 7 af deres store programpakke Perfect Photo Suite, som er en samling af alt deres software til billedbehandling. Du får blandt andet det helt nye program Perfect B&W med, der gør det let at skabe flotte sort-hvide konverteringer.

Med i pakken hører også den nye og forbedrede Perfect Effects 4, som byder på en række professionelle effekter og rammer, som kan tilføjes med ét museklik. Perfect Portrait 2 er blevet endnu bedre til automatisk at udvælge og udglatte hudtoner, så portrætterne bliver flottere i et snuptag.

Andre nyheder tæller Perfect Layers 3, hvor man kan arbejde med lag i fx Lightroom. Her er der kommet nye blandingseffekter til, ligesom Perfect Brush gør det nemt at udvælge elementer, fordi penslen automatisk genkender overgange.

Man får også Perfect Resize 7.5 Pro, Perfect Mask 5.2 og FocalPoint 2 med i Perfect Photo Suite 7, som du kan læse mere om på engelsk her. Programpakken koster 299,95 dollars svarende til 1741 kroner. En opgradering fra tidligere versioner står i det halve.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...