Tilbud på Elements 11 og meget mere

Du kan spare 40 procent af prisen på Elements 11, kun betale halvdelen af prisen på plug-ins fra Topza eller købe Apple-udstyr til nedsatte priser.

23. november 2012

Dagen efter Thanksgiving i USA vælter det ind med tilbud under det, der er kendt som Black Friday. De generøse tilbud er nu også begyndt at slå igennem i Danmark, så du kan gøre nogle solide røverkøb netop i dag. Her har vi samlet nogle af de mest oplagte.

Hvad siger du fx til at få en rabat på 40 procent, når du køber Adobe Photoshop Elements 11? Det samme gælder, hvis du investerer i videoredigeringsprogrammet Premiere Elements 11. Det er også muligt at købe Lightroom 4 til en pris, der er 20 procent billigere. Du kan læse om alle de gode Adobe-tilbud her. Der er også links til Adobes webbutik, hvor du skal huske at indtaste de nævnte rabatkoder.

Topaz er kendt for at lave en mase stærke plug-ins til Elements og Photoshop, og hvis du har luret på at købe en eller to af dem, skal du slå til nu. Du får nemlig produkterne til halv pris. Du skal gå til deres webbutik her, og indtaste koden CyberSavings i feltet Coupon Code og klikke på Apply for at opnå besparelsen.

Apple byder også på nogle gode tilbud. Du kan fx købe en MacBook for 7298 kroner og dermed spare 801 kroner eller slippe 321 kroner billigere for en iPad. Der er en række andre tilbud, som du alle finder i Apples danske webbutik her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...