© Digital Foto

NYT WEBINAR - 10 nye ting i Lightroom – du SKAL have styr på

For første gang i 2023 er Digital FOTO tilbage med et webinar, og denne gang kan du godt glæde dig til at blive klogere på billedbehandling og til at gøre dine billeder endnu bedre.

20. februar 2023 af Nicolai Knudsen

Webinaret er for alle og sendes torsdag den 23. februar klokken 16-17, hvor vi sender live fra redaktionen. 

Har du ikke mulighed for at deltage i tidsrummet, så kan du få tilsendt optagelsen af webinaret efterfølgende, hvis du tilmelder dig.

Tilmeld dig her

Gave til alle deltagere

Fotoprogrammet Lightroom udvikler sig hele tiden med nye funktioner og muligheder, og der er kommet nogle store opdateringer i den senere tid. Digital FOTOs ekspert i billedbehandling Kristoffer Engbo gennemgår sammen med chefredaktør Klaus Nygaard de ti største nyskabelser i programmet, og der er virkelig noget at komme efter. Selv om du ikke bruger Lightroom, vil du stadig kunne hente ny inspiration.

Lightroom er begyndt at bruge kunstig intelligens, men du får kun gode resultater, hvis du ved, hvordan man bruger mulighederne bedst muligt. Det er også blevet nemmere at finde billeder fra bestemte begivenheder, du kan fjerne ting fra dine fotos på nye måder, og så har du fået helt nye og utrolige muligheder for at markere og justere udvalgte områder i dine billeder. Det er virkelig noget, der kan ændre din måde at redigere på, og vi viser, hvordan du udnytter nyhederne, i webinaret.

Du kan også glæde dig til at blive klogere på de nyeste presets i Lightroom, der kan gøre billedbehandlingen meget nemmere og bedre. Vi har også en lille gave til alle, der deltager. Undervejs i webinaret sender vi nemlig vores genvejsark til Lightroom ud til alle, der kigger med.

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse, der bliver holdt via internettet. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer undervejs, som alle andre kan se, og så kan du stille spørgsmål i kommentarfeltet til vores eksperter.

Sådan deltager du i Digital FOTOs webinar

Alle kan deltage i webinaret. Du skal blot registrere dig med navn og e-mailadresse for at være med, og du kan tilmelde dig allerede nu.

Klik her for at tilmelde dig Digital FOTOs webinar.

Og bare rolig – du får også en påmindelse tilsendt, inden torsdag den 23. februar klokken 16.00, hvor webinaret går i gang, så du ikke glemmer det.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...