Fordelszonen
Fordelszonen er åben

Vores nye version af Fordelszonen er åben, og vi fejrer det med at holde åbent for alle i en begrænset periode.

Årets største nyhed: Den nye Fordelszonen er i luften

Kig ind i vores helt nye og toplækre onlineunivers fyldt med videoer, guides og meget mere. Helt ekstraordinært er Fordelszonen gratis og åben for alle for en kort periode.

15. november 2017 af Louise Hagemann

Så er vi klar med årets største nyhed, som vi har arbejdet på længe. En helt ny og forbedret version af Fordelszonen – vores onlineunivers for læserne fyldt med videoer, guider, billeder og meget mere – er nu i luften.

Normalt er Fordelszonen forbeholdt dem, der abonnerer på eller køber bladet. Men for at fejre den nye toptunede digitale verden, som er fyldt med fantastiske fotoguider, videoer om billedbehandling og fotografering, de bedste fotoapps og -programmer og meget mere, vil Fordelszonen være åben for alle i en begrænset periode.

Uundværligt indhold til fotoentusiasten

Så det er altså nu, du skal skynde dig ind og tjekke, hvor meget ekstra digitalt indhold du får som abonnent.

I Fordelszonen finder du mere end 400 stærke videoer om billedbehandling og kamerateknik, billeder fra alle de kameraer, vi har anmeldt, skarpe guider til fotografering, forindstillinger, så du kan lave lækker billedbehandling med få klik, og meget mere.

God fornøjelse. Og glem ikke, at inden længe er det kun abonnenter, der kan nyde alle goderne.


Tegn abonnement på Digital FOTO, få adgang til Fordelszonen, og læs bladet med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de seneste fem numre af Digital FOTO.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...