123di - Digitalt opslagsværk til fotoentusiaster

Hvordan var det nu med lukkerhastighed, blænde, filformater, levels, dybdeskarphed? Slå det hele op i opslagsværket 123di, som både omhandler fototeknik og billedbehandling.

26. marts 2008

Opslagsværket "123 of digital imaging 5.0", der omhandler digitale billedprocesser, er nu på gaden og det er muligt at downloade en omfattende demo på deres hjemmeside.

Klik her for at downloade gratis demoversion på www.123di.com

Det digitale opslagsværk er fyldt med illustrationer og skærmdump fra Photoshop Element. Det er gjort nemt at tilegne sig en viden og derefter afprøve den i praksis.

Den nye udgave af 123di er nu 100 % kompatibel til MAC OS X og indeholder 4.200 sider, der dækker 153 emner.

Opslagsværkets opbygning Opslagsværket er bygget op således at man først bliver introduceret til digital billedbehandling og digital fotografi generelt. Herefter bliver emner, som kan optimere dine billeder behandlet. Til sidst rådgives om hvordan man kan styre, fremvise, dele og printe sine billeder.

Interaktivt indhold 123di indeholder mere en 4.200 interaktive sider fyld med farvefulde illustrationer og animationer, der dækker over 153 emner. Indholdet med praktisk information er fyldt med links til sektionerne med teknisk baggrundsteori.

Sektioner i 123di I start sektionen finder man små eksklusive opsummeringer. Disse korte introduktioner med simpelt og målrettet information er ideelle, hvis man ikke har behovet for fordybelse.

[restricted_file] Sektionen ”Essential section” løfter hurtigt læseren op på et pænt niveau og er et ”must” for begyndere. Men også for mere erfarne læsere kan de bruges til at opfriske viden inden der læses videre i de mere avancerede sektioner. Alle læremoduler, som omhandler billedredigering er baseret på Adobe Photoshop Elements 6, 5, 4, 3 & 2.

[restricted_content] ”Advanced section” er en overbygning til ”Essential section” og er mere detaljeret, teknisk og dybdegående. Billedredigeringsmodulerne er alle vist i Adobe Photoshop Lightroom og er krydderet med animerede og interaktive eksempler.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...