Adobe Photoshop Express integrerer Flickr

Med online fotoredigeringstjenesten Adobe Photoshop Express kan du nu redigere fotos, som ligger på Flickr eller gemme billederne som et slideshow.

20. maj 2008

Når dine billeder er blevet redigeret i Adobe Photoshop Express kan du vælge at eksportere billederne som et slideshow. Dette slideshow kan du også bruge på fx facebook eller myspace, da programmet genererer en lille kode til fri afbenyttelse.

Du kan enten vælge at redigere billeder, som allerede er uploadet til Flickr, eller du kan vælge at gemme dine billeder på Flickr efter endt redigering via online redigeringstjenesten Adobe Photoshop Express.

Adobe Photoshop Express Adobe Photoshop Express er en online redigeringstjeneste, som gør det muligt at benytte nogle af værktøjerne fra det kendte Adobe Photoshop. På den måde har du altid Adobe Photoshop lige ved hånden, uanset hvor i verden du er. Hvis du opretter en konto på Adobe Photoshop Express vil du også få mulighed for at gemme dine billeder og lave et lille galleri.

Prøv onlineredigeringstjenesten Adobe Photoshop Express: www.photoshop.com/express

Flickr Flickr er et online community for fotoentusiaster og andre som gerne vil have mulighed for at fremvise deres nyeste fotos. For at benytte Flickr skal du oprette en konto. Herefter får du gratis 100 MB plads og mulighed for at oprette 3 fotoalbums. Billederne bliver vist som et galleri og der er også mulighed for at fremvise billedserierne som slideshows. Sitet har især vundet indpas pga. sin brugervenlighed og de 100 MB plads.

Besøg Flickr

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...