Lenovo ThinkPad W700

Bærbart vilddyr til fotografer

Den nye bærbare ThinkPad W700 arbejdsstation fra Lenovo ligner svaret på fotografens drøm om en bærbar pc.

13. oktober 2008

Den har både indbygget digitizer og en avanceret farvekalibrator til skærmen på 17 tommer. Ifølge Lenovo er farvekalibratoren op til dobbelt så hurtig som lignende eksterne kalibratorer, samtidig med at den er mere nøjagtig.Pc’en kan efter ønske udstyres med en højkvalitetsskærm, der har et bredere farvespektrum og en langt højere farveintensitet end skærmene på de hid tidige bærbare maskiner fra Lenovo. Think- Pad W700 benytter Intels nye mobile quad-coreprocessor.

Hvis det ønskes, kan den udstyres med helt op til otte GB intern hukommelse og to RAID-harddiske, og har man brug for det, kan en Blu-ray-brænder også monteres. På grafik siden kan man vælge imellem grafikkortene FX 2700M og 3700M fra NVIDIA. Prisen på ThinkPad W700 i standardkonfiguration er rimeligt høj og ligger på 18.530 kroner, men så får man altså også power for sine spare penge.

ThinkPad W700 ligner med det konservative design til forveksling de andre bærbare fra Lenovo. Men der er tale om en bærbar pc i særklasse, når det gælder kraft og fotomuligheder.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...