iPad

Endelig kom iPad officielt til Danmark

Apple tog sig god tid med at sende deres eftertragtede iPad ud på hylderne, men nu kan den altså købes officielt via udvalgte butikker.

30. november 2010

Der er rigtig god grund til at overveje at lave helt om på ønskelisten til jul, for nu kan man uden videre gå ned og købe en iPad i en af de forretninger, der normalt fører Apple's produkter. Butikker som Fona, El-Giganten, Humac og Eplehuset tilbyder alle det lille vidunder til de samme priser.

Den billigste model med 16 gigabytes lagerplads, men uden mobilt 3G-netværk, koster 3799 kroner. Topmodellen med 64 gigabytes og 3G-netværk skal man betale 5999 kroner for.

Det har ganske vist været muligt at købe iPad i Danmark via butikker, der har importeret dem fra udlandet, men nu er de kommet officielt. Ventetiden har utvivlsomt en del at gøre med, at styresystemet iOS først er kommet på dansk til iPad, da version 4.2 udkom tidligere på måneden.

Der er selvfølgelig tale om præcis den samme enhed med en berøringsfølsom skærm på 9,7 tommer, der har en opløsning på 1024 x 768 pixels. Alle modeller benytter trådløst netværk, men der er også nogle, der kan gå på nettet via mobilt 3G-bredbånd, så man altid er online.

Læs mere her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...