Sony Handycam HDR-XR550V

Fang golfslaget

Sony har netop lanceret deres forårskollektion af videokameraer, som denne gang består af hele 15 forskellige modeller, hvoraf de ti benytter flashhukommelse.

29. marts 2010

De to mest spændende kameraer er Sony Handycam HDR-XR550V og HDR-CX305, som begge optager video i Full HD og er udstyret med Sonys billedchip Exmor R, der skulle være rigtig god til at kontrollere billedstøj, selv i dårligt lys.

Der er 10x zoom og optisk billedstabilisering, og den indbyggede autofokus skulle være dobbelt så hurtig som i tidligere modeller. Ved hjælp af funktionen iAuto kan kameraet selv finde frem til den bedste optageindstilling i alle situationer.

Man kan desuden indstille kameraet til at optage 200 billeder i sekundet, så man let kan fange motiver i bevægelse. I begge modeller er der indbygget gps, så kameraet automatisk kan geotagge klip og fotos.

Med funktionen Direct Copy kan man overføre sine optagelser direkte fra kamera til computer og lige så let uploade dem til fx YouTube.

Den store model har en stor elektronisk søger og mulighed for manuel indstilling af fokus og blænde. HDR-XR550V med en indbygget harddisk på 240 gigabytes og en skærm på 3,0 tommer koster 12.200 kroner, mens HDR-CX305, der har 160 gigabytes og en skærm på 2,7 tommer, koster 8200 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...