Gå vinteren i møde med sindsro

Gå vinteren i møde med sindsro

Sne, sjap og frostgrader er intet problem for Panasonics nye, seje lommemodel, der også kan blive et hit, når varmen vender tilbage, og man vil tage billeder under vandet.

Panasonic har fået smag for at lave hårdføre kompaktkameraer, der modstår vand, sand, slag og frost, og sender nu deres tredje model i FT-serien på gaden, Lumix DMC-FT10. Det klarer at dykke tre meter og et frit fald på halvanden meter.

Og da det også tåler ned til ti graders frost, er det oplagt at bruge i løbet af vinteren eller på skiferien. Går vinterferien til de varme lande, kan man udnytte, at Lumix DMC-FT10 også er beskyttet mod indtrængning af sand, så det er oplagt at bruge på stranden. Vil man være på den helt sikre side, kan man benytte det medfølgende silikone-cover, der giver yderligere beskyttelse mod fi nt sand, der kan trænge ind ved dæksler til batteri og kort.

Kameraet er lidt simplere end FT2, som vandt vores test af strandkameraer i DIGITAL FOTO nr. 8/10 og fortsætter på markedet. Til gengæld er prisen lavere. FT10 har 4x optisk zoom, der svarer til 35-140 mm. Opløsningen er på 14,0 mio. pixels. Video optages i HD-kvalitet.

Læs mere Læs flere nyheder i Digital Foto nr. 15, som er på gaden nu.

Fakta

Hårdført lommekamera Tåler frost Vandtæt

Pris: 2799 kroner

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...