Hasselblad H4D Ferrari Edition

Hasselblad med Ferrari-look

De to eksklusive mærker Hasselblad og Ferrari mødes i et usædvanligt lækkert drømmekamera. Og du skal være hurtigt ude med den store pengepung, hvis det skal være dit.

5. november 2010

Der er ingen tvivl om, at Hasselblads H4D-flagskib af et mellemformat-kamera kan tage billeder i ypperste kvalitet, men derfor kan man jo som fotograf godt få lyst til lidt ekstra lir, der virkelig sender drømmene på himmelflugt. Og det må siges at være lykkes med partnerskabet mellem to eksklusive mærker i form af Hasselblad H4D Ferrari Limited Edition.

Her får du topmodellen med 40 mio. pixels fordelt på en dejlig stor billedchip, der måler 32,9 x 43,8 mm, iklædt Ferrari's klassiske røde farve "rosso fuoco" samt bilmærkets emblem med den klassiske hingst. Det burde være nok til at få det brede smil frem hos selv den mest udstyrskritiske fotograf.

Du skal til gengæld være hurtigt ude, for der bliver kun lavet 499 eksemplarer. Prisen melder Hasselblad ikke noget om, men hvis du er nødt til at spørge om den først, har du næppe råd.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...