Kameraet kan selv tænke

Kodak er nu på gaden med et smart kompaktkamera, der selv er i stand til at analysere motivet og vælge en passende eksponering.

10. juni 2009

Med funktionen Smart Capture kan Kodak EasyShare Z915 således selv genkende motivtypen og foretage de korrekte kameraindstillinger, uanset om det fx er landskaber eller ansigter, man tager billeder af.

Inden billederne bliver gemt på hukommelseskortet, kan kameraet desuden fjerne støj og forbedre detaljegengivelsen i mørke områder.

Fuld manuel kontrol

Ønsker man selv at tage kontrol over kameraets indstillinger, er det også muligt. På programhjulet kan man vælge imellem A, S og M, så man får blænd - og lukkertidsprioritet samt fuldt manuelt program.

Desuden er der særlige programmer til portrætter og panoramaoptagelser. Med funktionen SCN kan man vælge mellem yderligere 17 motivprogrammer til fx børn og blomster.

Z915 har ansigtsgenkendelse, 10x optisk zoom, der svarer til 35-350 mm, samt billedstabilisering. Man kan desuden indstille kameraet til autobracketing, så det tager tre billeder med varierende eksponering. Det gør det nemt at få et skud med perfekt lys.

Kodak EasyShare Z915 bruger almindelige AA-batterier og koster 1799 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...