Panasonic Lumix DMC-GF2

Kompakt systemkamera med indbygget blitz

Panasonic er nu klar med en mere kompakt udgave af deres Micro Four Thirds-model GF1. Nyheden er verdens mindste systemkamera med indbygget blitz.

Panasonic har hidtil overladt markedet med ekstremt kompakte Micro Four Thirds-kameraer til Olympus, men det bliver nu ændret med nyheden Lumix DMC-GF2. Det er nemlig firmaets mindste systemkamera, hvor der er skåret 19 procent af størrelsen i forhold til GF1 - og så er der trods en tykkelse på blot 3,3 cm stadig blevet plads til indbygget blitz.

Kameraet byder også på Full HD-video optaget i 1920 x 1080 pixels i formatet AVCHD. Desuden er skærmen på 3,0 tommer berøringsfølsom, og man kan enten udløser lukkeren eller fokusere på et bestemt sted blot ved at trykke på skærmen.

Man kan benytte Panasonics nye 3-d-objektiv Lumix G12,5 F12 på det nye kamera, så det er muligt at optage i 3-d. Lumix DMC-GF2 kan købes med to kitoptikker, enten et objektiv med en fast brændvidde på 14 mm eller en zoomoptik på 14-42 mm. De danske priser er endnu ikke offentliggjort. Læs mere her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...