Apple Safari

Lynhurtigt internet – helt gratis

Få tre gange hurtigere adgang til nettet og en masse nye funktioner oveni for nul kroner. Sådan lyder seneste tilbud fra Apple, der står bag en ny browser, som både kan køre på Mac og pc.

23. april 2009

Safari er nemlig ude i version 4, der foreløbig er en betaversion, men vi har prøvet den, og browseren virker fint. Ud over den øgede hastighed på visning af hjemmesider er der en række små, men smarte nyheder.

Top Sites viser en væg med miniudgaver af de sider, som du besøger oftest. Et enkelt klik på en af miniaturerne fører dig hurtigt til den pågældende side.

Med Full History Search kan man søge på ord, og de besøgte sider, der indeholder søgeordene, bliver vist i et Cover Flow, som man eksempelvis kender det fra iTunes, så man nemt og hurtigt kan bladre i de forskellige sider for at finde det, man leder efte .

Endelig er det også blevet nemmere at have flere sider kørende på én gang, uden at man mister overblikket. Man kan åbne nye faner ved at klikke på ikonet + i toppen af browseren, og det er muligt at zoome ind og ud ved hjælp af to nye knapper.

Safari 4 er som nævnt gratis og kan hentes via www.apple.com/dk/safari

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...