Olympus E-620

Olympus opruster med ny spejlrefleksserie

Med E-620 satser den japanske producent på at have de stærkeste kort på hånden blandt de mest kompakte spejlreflekskameraer.

18. april 2009

De to mindre modeller bliver nemlig på markedet, mens nyheden byder på højere opløsning, bedre autofokus samt bevægelig skærm.

Det særlige Four Thirds-system gør det muligt at lave kompakte spejlreflekskameraer, og det er et trumfkort for Olympus. E-420 og E-520 hører til markedets mindste, og nu udvider producenten med en tredje kompakt model.

Med sine mål på 13,0 x 9 4 x 6,0 cm og en vægt på 525 gram er det nye E-620 verdens mindste og letteste med indbygget billedstabilisering. Der er også blevet plads til en fuldt bevægelig skærm, så man får større glæde af live view-funktionen.

Den nye model er også opgraderet i forhold til lillebrødrene, når det drejer sig om at fange motiver i bevægelse. Nu er der nemlig fem krydspunkter med større præcision i autofokussystemet, ligesom kameraet kan tage fire fotos i sekundet.

E-620 kan også trådløst fjernstyre tre eksterne blitzgrupper, der kan indstilles individuelt, så man kan skræddersy belysningen perfekt i et lille fotostudie.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...