Samsung WB2000

Panorama og action i fokus

Samsung har strammet gevaldigt op på det seneste, og nyheden WB2000 byder fx på avanceret og nem panorama samt videoklip optaget med 1000 billeder per sekund.

17. maj 2010

Kombinationen af en cmos-sensor og en opdateret billedprocessor kaldet DRIMe III betyder, at koreanske Samsung med WB2000 har kunnet skabe et lynhurtigt kamera trods det kompakte design.

Man kan fx tage op til ni fotos med en hastighed på ti billeder per sekund i den fulde opløsning på 10,0 mio. pixels. Det er også muligt at optage Full HD-video, samtidig med at man tager et foto i højeste opløsning. Og så er det lidt af en finesse, at kameraet kan fange 1000 videoklip i sekundet, hvilket er perfekt til optagelser i slowmotion, hvor man fx vil nærstudere en surfers teknik.

WB2000 har 5x optisk zoom, og objektivet dækker et område fra 24 til 120 mm og har indbygget optisk billedstabilisering. Og hvis 24 mm ikke er udsyn nok, fi ndes der en nem funktion til at lave flotte panoramafotos. Skærmen er på 3,0 tommer med den særlige AMOLED-teknologi, der blandt andet giver højere kontrast og lavere strømforbrug.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...