Perfect Resize

Perfekt forstørrelse af dine fotos

Når fotos skulle forstørres op i kæmpeformat, har det sikre valg altid været det stærke plug-in Genuine Fractals. Det hedder nu Perfect Resize og er blevet endnu bedre.

onOne Software har netop lanceret den nye udgave af det ultimative værktøj til at blæse dine pletskud op i ekstreme størrelser uden tab af alle de finere detaljer. Perfect Resize 7 bygger videre på alle herlighederne i Genuine Fractals 6 og har et par trumfkort oppe i ærmet.

Der er nu kommet en funktion til, der kan minimere de grimme bivirkninger i form af pixel-fejl, der kan opstå, når man forstørrer en billedfil i relativt lav opløsning. Samtidig har Perfect Resize fået en Loupe-værktøj, der lader dig tjekke resultatet i 100% med det samme. Der er også to nye metoder til at øge skarpheden, så det endelige foto bliver endnu flottere.

Det virker både som plug-in til Photoshop, Lightroom og Aperture samt fås som selvstændigt program. Den dyre Pro-udgave koster 1685 kroner og fås som opgradering for 562 kroner. Læs mere om nyheden her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...