Printeren viser fotos på tv

Nu skal printeren ud af arbejdsværelset og i stedet tilsluttes dit HDtv i stuen via HDMI-kablet, så billederne kan ses på den store skærm.

15. maj 2008

Sony har lanceret fire nye fotoprintere, FP95, FP85, FP75 og FP65, som alle bruger den såkaldte dye-sub-teknologi, der sikrer langtidsholdbare print. Nu skal printeren ud af arbejdsværelset og i stedet tilsluttes dit HDtv i stuen via HDMI-kablet, så billederne kan ses på den store skærm.

De to største printere, FP85 og FP95, er de første foto printere fra Sony med HDMI-udgang, som giver direkte forbindelse til HD-ready tv. Sonys nye foto printere kan også betjenes via tv-fjernbetjeningen. Har du allerede sat dig i sofaen, behøver du derfor ikke rejse dig igen.

Printhastigheden hos de fire modeller er ikke til at komme uden om. FP65 og FP75 udskriver 10 x 15 cm fotos på lidt over ét minut, mens de to kraftigere storebrødre FP85 og FP95, der har hurtigere processorer, kan klare opgaven på blot 45 sekunder.

Alle printerne er ifølge Sony meget lette at betjene. Man indsætter blot kameraets hukommelseskort, ser billederne på printerens lcdskærm og bliver guidet igennem mulighederne ved hjælp af ikoner på skærmen. De fire modeller har smarte og let anvendelige funktioner indbygget som fx automatisk korrektion af røde øjne. FP85 og FP95 kan også rette hudtoner, sikre en perfekt eksponering og justere fokus.

De vejledende priser er 1600 kroner for topmodellen FP95, 1400 kroner for FP85 og 1200 kroner for FP75, mens FP65 koster 1000

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...