Canon Digital Ixus 870 IS

Skyder når fotografen er med

Siden det første Digital IXUS blev født i 2000, er der kommet et væld af små smarte modeller fra Canon i serien. Den seneste hedder 870 IS og har den nye funktion Face Self-timer.

27. januar 2009

Med den tager kameraet et billede, hver gang der dukker noget nyt op i motivet. Det er fx velegnet, hvis fotografen selv vil med på billedet. Når han trykker på knappen, kan han i ro og mag gå om til resten af familien, og så tager kameraet et foto, når alle er på plads.

Der er også forbedret ansigtsgenkendelse, som hurtigt registrerer ansigter i skæve vinkler og i profil, så man er sikker på veleksponerede portrætter. Kameraet skruer selv op for ISO-værdien, hvis det kan mærke rystelser fra fotografen.

Man kan desuden følge motiver i bevægelse med den nye Servo-autofokus, der er beregnet til sport og action. Endelig kan man nu optage endnu mere video på samme hukommelseskort end før. Med en nyudviklet komprimering fylder videoklip 40 procent mindre end tidligere.

Smart kontrol af kontrast

Før i tiden var det nærmest umuligt at opdrive et lommekamera med vidvinkel, men her får man 28 mm at fornøje sig med, og Canons særlige i-Contrast sikrer, at man får detaljer i både mørke og lyse områder. De mange funktioner indstilles nemt med det særlige hjul Multi Control Dial.

Canon Digital IXUS 870 IS har, som navnet antyder, billedstabilisering og fås i sølv eller guld, hvis man har 2499 kroner tilovers.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...