Sony Cyber-shot DSC-T700

Slut med lukkede øjne

Alle fotografer kender irritationen ved, at personen på et portræt lukker øjnene i det splitsekund, billedet bliver taget. Dette problem er angiveligt løst med Cyber-shot DSC-T700 fra Sony.

21. oktober 2008

Anti-blink er navnet på en nyskabelse i Sonys kamera. Funktionen får ved portrætfotografering kameraet til at tage to billeder lynhurtigt efter hinanden. Billederne analyseres automatisk, og billeder, hvor portrætpersonen har lukkede øjne, kasseres med det samme.

Kameraet koster 3300 kroner, har en opløsning på 10,1 mio. pixels og er udstyret med en meget hurtig billedprocessor, der gør det muligt at tage billeder under vanskelige lysforhold. Cyber-shot DSC-T700 har desuden hele fire GB indbygget hukommelse, så det kan gemme op til 40.000 billeder.

T700 byder også på alle de automatiske funktioner, der efterhånden er standard for mere avancerede kompaktkameraer. Det gælder fx ansigtsgenkendelse, som i denne version også kan genkende, om det er børne- eller voksenansigter, der fotograferes. Sony har suppleret med en smilegenkendelse.

Scenevant

Den intelligente scenegenkendelse kan genkende flere specielle optagesituationer end tidligere. Derved kan kameraet automatisk optimere optagelsen til eksempelvis portrætter, landskaber og makrofotografering.

Den berøringsfølsomme skærm på 3,5 tommer anvendes til at styre de mange funktioner. Med et særligt kabel, som er ekstraudstyr, kan billedshows med musik vises på et HD-tv.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...