Stilren amerikaner spækket med funktioner

General Imaging har kun eksisteret i tre år men er ved at bide sig fast i markedet for kompakte kameraer. Nyeste skud er en OVERRASKENDE FLOT SAG, som nemt matcher de japanske konkurrenter.

26. august 2010

Et af verdens største elektronik?rmaer, General Electric, kastede deres første kompaktkameraer på den ellers så japansk dominerede slagmark for tre år siden under navnet General Imaging.

Nu har ?rmaet et nyt våben klar. Med et væld af funktioner, en berøringsfølsom skærm på 3,0 tommer, 14,1 mio. pixels og 8x zoom er banen kridtet op. Amerikansk design er måske ikke kendt for at være videre æstetisk ?ot, men E1486TW er en designmæssig fornøjelse. Aluminiumshuset er blødt afrundet, og den berøringsfølsomme skærm på bagsiden har over?ødiggjort knapper, så kameraet som helhed fremstår i et enkelt, næsten skandinavisk rent design.

De 8x zoom dækker området fra 28 mm vidvinkel til 224 mm tele. Kameraet har panoramafunktion, blinkeadvarsel samt ansigts- og smile-detektor. ISO-værdien går op til 3200, og der er indbygget optisk billedstabilisering. Video optages i Full HD. Der er 18 megabytes intern hukommelse, som kan udvides med SD-kort. Den vejledende pris for E1486TW bliver 1799 kroner. Det kan også fås i en version uden berøringsfølsom skærm til 1599 kroner under navnet E1480W.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...