Tag med os på fotoekspedition til Grønland

Vores læserrejse i slutningen af februar 2011 blev hurtigt udsolgt, og bestillingerne til tur 2 den første uge af marts er i fuld gang. Vi har stadig nogle få pladser tilbage, så hvis du er hurtig, kan du nå at komme med på denne unikke tur.

28. december 2010

Blandt guiderne på turen er den prisbelønnede naturfotograf, Morten Hilmer, der har mange års erfaring med Grønland. Han har også patruljeret med Sirius i to år, så hans viden om Grønland og den smukke natur er helt i top.

Efter flyvningen til Kangerlussuaq ankommer vi til vandrerhjemmet Old Camp, der danner base for vores ekspedition. Programmet de kommende dage byder blandt meget andet på hundeslædetur, overnatning ved indlandsisen i forbindelse med fotografering af Nordlys, og så skal vi på jagt med kameraerne efter moskusokser, polarræve og sneharer.

Turen løber fra 1. til 7. marts 2011 og koster 12.395 kroner inklusive fly, overnatninger, mad, guider og meget andet. Rejsen kan bestilles ved at ringe til Ditte Jorsal hos Profil Rejser på 77 33 55 10, eller ved at sende hende en mail på adressen [email protected]. Men skynd dig, for vi har kun få pladser tilbage.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...