Vær fotograf og model samtidig

Samsung er klar med to nye og spændende kompaktkameraer. ST550 lanceres med hele to skærme, hvor den ene sidder bag på kameraet som normalt, mens den anden sider foran.

28. september 2009

Samsung er klar med to nye og spændende kompaktkameraer. ST550 lanceres med hele to skærme, hvor den ene sidder bag på kameraet som normalt, mens den anden sidder foran.

Den forreste fungerer også som søger, så man nu kan holde kameraet op foran sig og gøre klar til at tage et billede af sig selv og en anden og på den måde sikre det perfekte parfoto på forhånd. Denne skærm kan også vise en glad smiley for at fange små børns opmærksomhed. Kameraet har desuden ansigtsgenkendelse af op til 20 personer.

Høj skærmopløsning

ST1000 giver mulighed for at dele fotos i endnu højere grad end tidligere. Man kan uploade dem til You-Tube, Facebook eller Flickr på normal vis med usb, sende dem via en kameramobil med Bluetooth eller benytte trådløst netværk. Der er også mulighed for at placere sine fotos på et kort via geotagging.

Den bageste skærm på begge modeller har verdens højeste opløsning, da der er hele 1,15 mio. billedpunkter at gøre godt med på den 3,5 tommer store skærm. Den forreste skærm på ST550 er på 1,5 tommer. Begge kameraer har optisk billedstabilisering og kan også optage video i HD.

Både Samsung ST1000 og ST550 har en ganske praktisk bevægelsesstyring, hvor man kan skifte kameraindstillinger blot ved at hælde kameraet til højre eller venstre eller vippe det frem og tilbage

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...