Videokamera på størrelse med en mobiltelefon

Glem alt om en videotaske fyldt med gear. Videokameraet The Flip er så kompakt, at du kan have det med overalt, når en sjov eller spændende situation opstår.

13. maj 2008

Videokameraerne Flip Video og Flip Video Ultra har en opløsning på 640 x 480 pixels og kan tage 30 billeder i sekundet. Videokameraerne er udstyret med 2 Gb hukommelse, og de kan lagre op til en times optagelse. Batterilevetiden ligger på ca. 2-6 timer, hvilket gerne skulle dække de flestes behov til barnedåben, karnevallet eller sjove videoer til youtube.com

Kameraerne har også en indbygget mikrofon og kan overfører billeder direkte til PC'en via USB 2.0. Den medfølgende software er både kompatibel med Windows XP, Windows Vista og Mac OS10. Videokameraerne er iøvrigt blevet særligt rost for deres nemme betjening.

Videokameraerne, fra Pure Digital Tecnologies, har fået en utrolig succes på det amerikanske marked. På godt 8 måneder har de opnået en markedsandel på over 10 pct. i USA med deres produkter Flip Video og Flip Video Ultra blandt andet på grund af videokameraernes lette betjening, kompakthed og pris.

Modellen Flip Video koster 99,99 dollars og modellen Flip Video Ultra koster 149,99 dollars. Husk, at der betales told, når der bestilles over nettet.

Læs mere på: www.theflip.com

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...