Fotograf med kamera

Få tips til bedre optagelser i Fordelszonen.

© Shutterstock

Bliv en bedre fotograf med Fordelszonen

I en ny video i Fordelszonen kommer vi med tips til bedre komposition i optagelsen, og du får også et smart trick, der giver bedre kontrol med Lightroom.

22. februar 2018 af Kristoffer Engbo

I Fordelszonen får abonnenter på Digital FOTO masser af videoer om optagelse og billedredigering, guider, testbilleder fra anmeldte kameraer og meget andet.

Vi har netop lagt nye videoer i Fordelszonen, og i det nyeste afsnit i videoserien Tipsklubben gennemgår vi billeder fra bladets læsere og kommer med tips til bedre komposition, som du kan bruge, når du fotograferer.

I Fordelszonen finder du også masser af videoer om Lightroom, og i en af de nye videoer får du et trick, der giver ekstra kontrol med skydeknapperne, så du nemt kan lave endnu mere præcise justeringer på dine fotos.

Vi har også lavet en ny video, hvor du kan se, hvordan kan forbedre dine videooptagelser direkte i Lightrooom. Du kan blandt andet justere lys og farver og tilpasse længden på dine klip.

Photoshop-skolen: Sådan laver du en kollage med fotos

I denne video i Fordelszonen lærer du at lave en smart kollage med dine billeder. 

I Fordelszonen får du også et nyt afsnit i videoserien Photoshop-skolen, og så kan du få inspiration til dyrefotos i en video, hvor naturfotografen Morten Hilmer fotograferer rævehvalpe.

Få skarpere fotos med få klik

Som abonnent kan du i Fordelszonen hente eksperternes favoritindstillinger til Lightroom og Photoshop, kaldet presets og actions, som du kan bruge på dine egne billeder. I Fordelszonen downloader du en fil, du kan hente ind i Lightroom eller Photoshop, hvorefter du med få klik kan bruge vores justeringer.

Nu kan du hente en ny action til Photoshop, der giver ekstra skarphed til dine billeder i tre niveauer.

Nu kan du også se vores testbilleder taget med Canons nye kompaktkamera til entusiaster, Canon PowerShot G1 X Mark III, og med Sonys lille actionkamera med stor sensor, Sony DSC-RX0.

Lige nu kan du få fuld adgang til Fordelszonen med 1 nummer af Digital FOTO for kun 29 kroner. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...