Pressenævnet mærkat
© Danske Medier

Digital FOTO tager ansvar for indholdet og er tilmeldt Pressenævnet

Digital FOTO er med i en særlig mærkningsordning iværksat af Danske Medier. Mærkningen viser, at vi tager ansvar for det indhold, vi bringer.

2. januar 2020

Interesseorganisationen for private medier Danske Medier har iværksat en ny mærkningsordning, der har til formål at vise brugerne, at private medier står til ansvar for deres redaktionelle indhold.

I en tid, hvor mange brugere anvender sociale medier som nyhedskilde, hvor fake news er en del af hverdagen, og hvor flere utroværdige medier eller såkaldte internettrolde vil manipulere med virkeligheden, er det vigtigt, at man som privat medie står til ansvar for sit indhold.

Vi tager ansvar for vores indhold hos Digital FOTO 

Digital FOTO er med i denne mærkningsordning, som slår fast, at vi står til ansvar for vores indhold og selvfølgelig handler, hvis vi kommer til at begå en fejl. 

Derudover synliggør vi over for brugerne, at vi er tilmeldt Pressenævnet, og at vi er underlagt medieansvarsloven.

Det betyder, at du som bruger har mulighed for at rette henvendelse til Pressenævnet, hvis du mener, at vi ikke handler efter god presseskik.

Du er velkommen til at kontakte os

Oplever du fejl eller mangler i enten vores blad eller på vores hjemmeside, er du velkommen til at rette henvendelse til os på på mail [email protected] 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...