Sony A6600
© Sony

Digital FOTOs podcast: Årets bedste kameraer og historierne der gjorde størst indtryk

Nu kan du lytte til en ny episode af Digital FOTOs podcast. Hør om vores favoritter blandt årets nye kameraer, og find ud af, hvilke fotoprodukter der floppede i 2010’erne.

27. december 2019 af Redaktionen

I årets sidste podcast fra Digital FOTO taler vi om en spændende nyhed, der måske endelig er på vej i butikkerne, og så gennemgår vi vores personlige top fem over årets nye kameramodeller.

Vi får også besøg af Digital FOTOs journalist og fotograf Sarah Mare Winther, der laver mange af de interviews, du kan læse i magasinet. Hun fortæller om tre af de interviewpersoner og -historier, der har gjort størst indtryk på hende i 2019.

I sjette episode af Digital FOTOs podcast får du også et tip til at undgå støv på kameraets billedchip, og så gennemgår vi årets mest populære indhold i Fordelszonen, som er vores aflåste univers fyldt med spændende digitalt indhold til vores abonnenter.

Vi ser også tilbage på årtiet, der næsten er gået, og ser på nogle af de fotoprodukter, der var de største flops i 2010'erne.

Sådan lytter du til Digital FOTOs podcast

Du kan høre Digital FOTOs podcast i din foretrukne podcastapp, hvor du kan abonnere, så du ikke går glip af kommende afsnit.

Klik her for at lytte på iPhone og iPad

Klik her for at lytte på Android

Klik her for at lytte i Spotify

Du kan også lytte til sjette epsiode af Digital FOTOs podcast i afspilleren herunder.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...