10% på CEWE fotobøger for abonnenter på Digital FOTO

Nu kan du få 10% rabat på fotoprodukter hos CEWE, hvis du abonnerer på Digital FOTO. 

Få rabat på fotoprodukter hos CEWE med Digital FOTO

Lav din egen fotobog og få dine billeder op på væggen. Som abonnent på Digital FOTO får du 10% rabat på alle fotoprodukter hos CEWE.

1. december 2018

Få dine billeder frem i lyset med flotte luksusplakater til væggen eller lav flotte fotobøger om livets store og små begivenheder med CEWE. Du kan også printe klassiske papirbilleder eller måske endda få dine yndlingsbilleder trykt på krus, puslespil, mobilcovers og meget andet. 

Som abonnent på Digital FOTO får du nu helt eksklusivt 10% rabat på fotoprodukter hos CEWE.

Du finder din rabatkode i Fordelszonen, når du logger ind med dit abonnementsnummer. 

> Gå til din personlige rabatkode i Fordelszonen her (kun for abonnenter)

Sådan laver du din fotobog med CEWE

CEWE har sin egen dansksprogede software, som du gratis kan downloade til din computer. Programmet er let at installere, og herefter kan du vælge, hvilken type bog, du vil lave og dernæst begynde at designe din personlige fotobog.  

Du kan hente billeder både fra din computer, dit kamera, din mobiltelefon eller fra et sted i skyen. 

CEWE har også en app, som du kan bruge til at designe din fotobog direkte på mobilen, men vi anbefaler, at du downloader CEWEs prisvindende fotosoftware og laver fotobogen på din computer. 

Det er nemt at lave en fotobog i CEWEs egen software, og der er mange muligheder at vælge imellem, så vi har samlet nogle gode råd til dig, som gerne vil lave din egen fotobog. 

Sådan klarede CEWE sig i vores test

Da vi testede fotobøger og luksusplakater i magasinet Digital FOTO, var plakaterne fra CEWE blandt de flotteste, vi har set, og så er de tilmed blandt de billigste. Hvis du vil lære, hvordan du laver de flotte luksusplakater, kan du læse mere her. 

"Der er fornem skarphed, gode detaljer i højlys og en meget korrekt farvegengivelse. Fotobogen er nydeligt indbundet, og billederne står flot. Vi er især imponerede over trykkvaliteten af fotos taget ved høj ISO og et panorama taget med mobiltelefon," skrev vores journalist i sin anmeldelse.

> Læs testen i Gearguiden her

Netop derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde vores abonnenter den fine rabat på 10% på alle fotoprodukter fra CEWE. 

> Vil du også prøve Digital FOTO og vores mange fordele? Se de mange abonnementstilbud her - priser fra 29 kroner.

Sådan får du din personlige rabat hos CEWE

Som abonnent på Digital FOTO får du 10% rabat på alle fotoprodukter hos CEWE.

For at få din personlige rabatkode, skal du gå til abonnementsfordelens side i Fordelszonen, hvor du logger ind med dit abonnementsnummer.

Klik så på knappen "Hent dine værdikoder" øverst til højre.

Værdikoden indtaster du til sidst i din bestilling hos CEWE - altså når du har designet din fotobog eller luksusplakat og er klar til at sende din ordre.

OBS: Rabatten gælder ikke fragt samt ophæng til luksusplakater.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...