Gratis e-bog

I en begrænset periode kan du blandt andet hente vores e-bog med tips til naturbilleder.

© Shutterstock

Fejring i Fordelszonen: Digital FOTO fylder 16 år

Digital FOTO har fødselsdag, og det fejrer vi ved at låse op for noget af det mest populære indhold i Fordelszonen, så dig, der ikke er abonnent, også kan få glæde af det. Men du skal skynde dig, for det er kun i en kort periode.

15. april 2019 af Kristoffer Engbo

Den 16. april er det nøjagtig 16 år siden, at det første nummer af Digital FOTO kom på gaden, og også dengang fik man meget mere end et magasin.

Fra første udgivelse fulgte der nemlig en CD med. Her fik man blandt andet programmer og ikke mindst videokurser i Photoshop Elements, så man på sin skærm kunne se, hvordan man kunne få bedre resultater med sine billeder.

Afløseren for den medfølgende CD er i dag Fordelszonen, hvor abonnenter har adgang til masser af digitalt indhold. 

Og i forhold til for 16 år siden får du meget mere end programmer og nogle få videokurser.

Hele tiden nyt indhold i Fordelszonen

I dag indeholder Fordelszonen nemlig over 500 videoer, der gør dig klogere på at tage billeder, giver dig ny inspiration og viser dig, hvordan du kan få endnu flottere fotos i blandt andet Lightroom og Photoshop.

Du får også guider og e-bøger, actions og presets til Photoshop og Lightroom, så du kan bruge avancerede indstillinger med få klik, apps og meget andet. Og vi supplerende løbende med nyt.

Er du ikke abonnent, får du nu mulighed for at prøve noget af det mest spændende indhold i Fordelszonen. I anledning af Digital FOTO's fødselsdag har vi nemlig låst op for noget af det mest populære indhold. 

Du skal dog skynde dig, for der er kun åbent i en begrænset periode. Efter påske låser vi igen af for indholdet. 

Herunder kan du se, hvad vi har låst op for.

Komplet grundkursus i Lightroom

Grundkursus i Lightroom

I vores grundkursus i Lightroom kan du blandt andet se, hvordan du forbedrer dine fotos.

Vi har lavet en videoserie i ti afsnit, hvor vi gennemgår alt det grundlæggende i Lightroom. Du får styr på import og organisering, så det er nemt for dig at finde de rigtige billeder igen, og så viser vi selvfølgelig, hvordan du justerer lys, farver og detaljer, så dine billeder bliver endnu flottere.

Du kan også se, hvordan vi selv justerer vores egne billeder, og undervejs lærer du, hvad du skal holde øje med, når du justerer.

Se vores grundkursus i Lightroom her.


E-bog: Guide til naturfoto

E-bog: Guide til naturfoto

E-bogen kan hentes til computer, smartphone og tablet, så du også kan have den med på farten.

© Shutterstock.com

I en stor e-bog på 32 sider guider vi dig til flotte billeder i naturen. Du får blandt andet tips til at komme tæt på dyrene, gode råd til landskaber og inspiration fra dygtige fotografer.

Hent e-bogen Guide til naturfoto her.

Stor pakke med presets til Lightroom

Du kan også hente vores store pakke med ti presets, der løfter dine billeder i Lightroom. Presets er færdige billedjusteringer, som du installerer i Lightroom. Efterfølgende kan du føje justeringerne til dine billeder med et enkelt klik.

Du slipper altså for at skulle justere på en masse skydeknapper – vi har klaret alle justeringerne for dig.

Hent pakken med presets her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...