Find billigt fotoudstyr til jul

Op til jul har vi åbnet vores testcenter, så du gratis kan finde det helt rigtige kamera, objektiv eller andet grej, der skal på ønskelisten eller gives væk.

12. december 2014

Står du og mangler den rigtige julegave til fotoentusiasten, eller skal du have styr på, hvad du selv skal skrive på ønskelisten, så er det nu, du skal slå til. Vi har nemlig åbnet for Gearguiden, hvor du kan læse alle vores tests af kameraer, objektiver, printere, programmer og tilbehør helt gratis i en begrænset periode. Dermed kan du sikre dig, at du vælger det rigtige produkt.

>PRØV GEARGUIDEN HER **I Gearguiden kan du se vores bedømmelser, og du kan tilmed sammenligne flere produkter ad gangen. Ved hjælp af skydeknapper kan du nemt begrænse det prisinterval, du vil se fotogrej i, hvis du har et budget, der skal overholdes, og du kan naturligvis vælge mellem forskellige produktgrupper.

Normalt er det kun abonnenter på DIGITAL FOTO, der har adgang til Gearguiden, og i januar lukker vi igen for alle andre. Som abonnent får man også en masse andet ekstramateriale på hjemmesiden. Der er blandt andet et stort artikelarkiv og lærerige videoer, der gør dig bedre til at tage billeder og til at billedbehandle dem, samt en gratis hjemmeside til dine fotos hos 123hjemmeside.**

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...