Byt gaven til et kamera

Find den perfekte byttegave

Vi har åbnet vores testcenter kortvarigt, så du gratis kan finde det helt rigtige kamera, objektiv eller andet udstyr under januarudsalget. Det er også her, du kan finde det bedste mulige grej, hvis julegaven skal byttes til noget bedre.

2. januar 2015

Hvis du står og mangler det gyldne overblik over alt det lækre fotoudstyr på markedet, fordi du enten skal bytte julegaven eller udnytte de lave priser under januarudsalget, så er det nu, du skal slå til. Vi har nemlig åbnet for Gearguiden, hvor du kan læse alle vores tests af kameraer, objektiver, printere, programmer og tilbehør helt gratis i en begrænset periode. Dermed kan du sikre dig, at du vælger det rigtige produkt, men husk, at Gearguiden snart ikke er gratis at bruge længere.

> Besøg gearguiden her

Gearguiden kan du se vores bedømmelser, og du kan tilmed sammenligne flere produkter ad gangen. Ved hjælp af skydeknapper kan du nemt begrænse det prisinterval, du vil se fotogrej i, hvis du har et budget, der skal overholdes, og du kan naturligvis vælge mellem forskellige produktgrupper.

Normalt er det kun abonnenter på DIGITAL FOTO, der har adgang til Gearguiden, og i januar lukker vi igen for alle andre. Som abonnent får man også en masse andet ekstramateriale på hjemmesiden. Der er blandt andet et stort artikelarkiv og lærerige videoer, der gør dig bedre til at tage billeder og til at billedbehandle dem, samt en gratis hjemmeside til dine fotos hos 123hjemmeside.

[/Emediate]

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...