Poul Siersbæk, redaktionssekretær ved Digital FOTO

Poul Siersbæk, redaktionssekretær ved Digital FOTO

Fordelszonen: Redaktionen anbefaler

Vi har knoklet for at skabe en ny og bedre udgave af Fordelszonen. Her kommer vi med anbefalinger til, hvad du skal gå efter!

24. november 2017

Vi har i måneder arbejdet på en forbedring og fornyelse af Fordelszonen for din skyld. Vi har givet den en helt ny indpakning, og det er blevet meget nemmere at finde det indhold, du har brug for og lyst til.

Her kommer vi med anbefalinger til, hvad du skal gå efter!

Guider i Fordelszonen

Poul Siersbæk, redaktionssekretær

Vi har lagt ti skarpe guider til blandt andet genveje, backup, farver på skærmen og meget mere ud i Fordelszonen. Jeg kan anbefale at tage et kig på dem alle. Min egen favorit dykker ned i, hvordan du arbejder med raw-billeder på mobilen – noget, jeg selv gør oftere og oftere.

Vi har også lagt en stor objektivguide ud med overblik over knap 500 objektiver, som er lige til at downloade. Vi vil løbende lægge nye guider og e-bøger ud i Fordelszonen, så du både kan få styr på udstyr og optagelse.

Du kan læse mere om den nye Fordelszone her

Apps i Fordelszonen
Kristoffer Engbo, teknisk redaktør

Som noget helt nyt samler vi nu masser af gode fotoapps i Fordels­zonen, så du nemt kan finde smarte digitale værktøjer, der gør hverdagen som fotograf lidt lettere og meget sjovere.

Personligt er jeg især begejstret for appen PhotoPills, som hjælper dig med alt fra at beregne dybdeskarphed og ramme eksponeringer til at forudse Solens bane og udpege interessante motiver.

Lyntips i Fordelszonen
Kathrine Anker, redaktionssekretær

Søgningen i Fordelszonen er blevet meget bedre, så det er let at finde hele serier som Lightroom-skolen og Photoshop-skolen.

Jeg vil særligt gerne anbefale vores serie af lyntips til billedbehandling, som er små, korte tricks til blandt andet Elements og Photoshop. Jeg bruger dem selv og bliver lidt glad, hver gang jeg uden at blinke kan skyde en god genvej.

Tegn abonnement og få vores Photoshopbog med 142 siders tips og tricks til Adobes programmer samt 2 numre af Digital FOTO for kun 49 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...